Arabuluculuk Hukuk Bürosu

Tarafların karşılıklı olarak anlaşabilmesi için arabuluculuk hizmeti alması gerekmektedir. Arabulucu taraflar arasında tarafsız ve çözüm odaklı olmalıdır.
Arabulucu İskenderun avukatı olarak tanınan Arb. Av. N. Gökçe ERTAN ile iletişime geçebilirsiniz. 2010 yılında Gökçe ERTAN tarafında kurulan Arabuluculuk & Hukuk Bürosu'nda sizlere hizmet veriyor. Hukuk uyuşmazlıkları için eğitim almış bağımsız ve tarafsız bir üçüncü kişinin katılımı ile ihtiyari olarak uyuşmazlık çözümü yönetilmektedir. Türkiye'nin ileri gelen hukuk bürosu olarak tanınmaktadır. Tüm uyuşmazlıklarda sizler de arabulucu İskenderun bürosu ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda kira uyuşmazlıklarında, aile hukuk uyuşmazlıklarında, tüketici uyuşmazlıklarında, ticari uyuşmazlıklarında, işçi/işveren uyuşmazlıklarında ve sigorta uyuşmazlıklarında arabulucu Osmaniye olarak sizlerin yanındadır.

Arabulucu Osmaniye Hizmetleri
Yaşadığınız uyuşmazlıklarda arabulucu Osmaniye'de sizlere uzman bir şekilde kaliteli hizmet sunan Arb. Av. N. Gökçe ERTAN'ı arayabilirsiniz. Danışmanlarına arabuluculuk hakkında gerekli tüm bilgileri vermektedir. Aynı zamanda deneyimli ve dinamik ekibi ile farklı hukuk alanlarında ve ihtiyari arabuluculuk hizmetlerinde yardımcı olmaktadır. Ulusal veya global şirketler ile yaşadığınız uyuşmazlıklar da çözüm odaklı hizmet almak istiyorsanız sizler de arabulucu İskenderun avukat hizmeti alabilirsiniz. Bunların yanı sıra özel hukuki uyuşmazlıklarda da avukat Gökçe ERTAN'ı tercih edebilirsiniz. Tarafları aydınlatıp, barışçıl, kaliteli ve gizlilik ilkesi çerçevesinde sizlere hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Sizler de yaşadığınız uyuşmazlıkların kısa sürede son bulmasını istiyorsanız dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Comments