İskenderun Arçelik Servisi



Uzun yıllardır İskenderun da hizmet veren servisimiz olan İskenderun klima servisi çok kaliteli ve çok güvenli hizmet vermektedir.
İskenderun klima servisi olarak bütün ev ve işyeri klima bakımı, onarımı ve tamiri yapılmaktadır. Servisimiz İskenderun'da çalışmalarından dolayı klima üzerine birçok işe imza atmıştır. Servisimiz her zaman kaliteli ve güvenli hizmet vermektedir. Servisimiz aynı zaman da diğer beyaz eşya markaları olan; İskenderun Arçelik, İskenderun Vestel ve İskenderun Bosch markaların beyaz eşyalarının da tamirini ve bakımını yapmaktadır. Servisimizde bakım, onarım ve tamir eşyalarınızın arızası ve özelliklerine göre fiyat belirlemektedir. Servisimizin fiyatları diğer beyaz eşya servislerine bakara çok uygun ve ekonomik olmaktadır. Önemli olan sizlerin memnuniyeti olmaktadır. Her zaman servisimiz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Servisimiz ile iletişime geçerek bütün beyaz eşyalar ile ilgili sorunlarınızın fiyatları hakkında bilgi alabirlirsiniz.

Yüksek Kalitede Beyaz Eşya ve Klima Servisi İskenderun
Her zaman servisimiz de iskenderun beyaz eşya servisi ve klima üzerine çok kaliteli bakım ve onarım yapmaktadır. Servisimizin kaliteli ve tecrübeli elemanları sayesinde beyaz eşyalarınız ve klimalarınız en kısa zamanda tamiri ve onarımı yapılmaktadır. Servisimizin tamir ve bakım yaptığı ürünlerden sizlere bahsetmek isteriz.

Buzdolabı tamiri,
Bulaşık makinası tamiri,
Çamaşır makinası tamiri,
Mikrodalga fırın tamiri,
Klima tamiri,

Televizyon ve aklınıza gelen bütün beyaz eşyalarınızın bakımı, tamiri ve onarımı yapılmaktadır.

Comments