Endustriyel kapı



Günümüzde yaygın olarak kullanılan soğuk odaları çeşitli malzemeler ve çeşitli teknikler kullanılarak oluşturulmaktadır. Bir nevi büyük buzdolabı olarak tasarlandı olan soğuk oda tamamı de izole malzemelerden oluşturulmaktadır. Isı verimlerinin sağlanması için ortamın sıcaklığını korunması amacıyla sandviç paneller ile 4 tarafının kapatılması sağlanmaktadır. Dört bir yanının kapatılması gibi giriş çıkışların sağlandığı soğuk oda kapısı olarak kullanılan kapının da izolasyonlu malzeme ile yapılması gerekmektedir. Soğuk oda kapısı fiyatı kapının teknik özellikleri ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Dış ortamın sıcaklığının altında bir ortam oluşturmayı amaçlayan soğuk odalar bu kapılar sayesinde korunabilmektedir.

Soğuk Oda Kapısı Çeşitleri
Soğuk oda kapısı fiyatı çeşitlerine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda tasarlanmış olan soğuk odanın teknik özelliklerine ve istenilen şartlara göre kapının özelliği değişmektedir. Menteşeli ve sürgülü kapı modelleri ile her ortamda izolasyonu sağlayacak güvenli bir kapı imalatı bulunmaktadır. Kapının yapısı itibarıyla soğuk ortamın koruması gerekmektedir. İzolasyon özellikle sandviç panellerden üretilmiş yahut metal ancak yalıtımlı malzemelerden üretilmiş çeşitli modelleri bulunmaktadır. Kapının modelleri arasında gelişen teknolojiyle beraber otomatik açılıp kapanabilen modelleri de üretilmiştir. Bu kapsamda her türlü soğuk oda için üretilmiş ona sürgülü tip soğuk oda kapısı bulunmaktadır. Hem manuel hem de otomatik olarak kullanabileceğiniz çeşitli soğuk oda kapıları istenilen her ortam için özel tasarlanan bilmektedir.

Soğuk Oda Kapısı Özellikleri
Günümüzde yaygın olarak kullanılan soğuk odalar otellerde büyük lokantalarda büyük fabrikaların yemekhane bölümlerinde tercih edilmektedir. Özellikle catering firmalarının tercih etmiş olduğu soğuk odalar hem betonarme hem de sandviç panel ile yapılabilmektedir. İzolasyonun ön planda tutulduğu bu yapılan izolasyon özelliği olan kapılar ile tamamlanmalıdır. Bu kapsamda üretilmekte olan sürgülü ve menteşeli soğuk oda kapısı modelleri ile korunmaktadır. Soğuk oda kapısı fiyatları kapının kalitesi ve özellikleri ile doğrudan alakalıdır. Bir soğuk oda kapısı izolasyon özelliğinin sağladığı kadar toz ve kirlenmeye karşı da ortamı korumalıdır. Aynı zamanda dışarıdan gelebilecek her türlü problem ile içerideki soğuk havanın dışarıya kaçmasını engelleyecek özellikli yapıda olması gerekmektedir. Bu kapsamda üretilen soğuk oda kapıları belirtilen kriterleri yerine getirmek maksadıyla belli standartlarda üretilmektedir. Detaylı bilgi için www.pfi.it adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Comments