Güvenli Kargo Takip Sorgulama


Kargo takip işlemleri sitemiz de her zaman çok güvenli ve kaliteli bir hizmet olarak devam etmektedir.

Kargo takip işlemleri için göndericiye kargo işlemleri sırasında verilmiş aras kargo takip numarası ile yapılmaktadır. Bu verilen numaralar her kargoya özel ve farklı numaralar olmaktadır. Bu numaralar sayesinde gönderen kişi ve gönderiyi kabul edecek kişilerin paketleri veya eşyaları karışmamış olmaktadır. Sitemiz ile anlaşmalı olan kargo firmaları bu konuda çok titiz bir şekilde çalışmaktadır. Anlaşmalı olduğumuz firmalar; yurtiçi kargo, mng kargo, aras kargo ve ptt gönderi olmaktadır. Sitemiz ile anlaşan bu firmalar her zaman güvenli, kaliteli ve doğru bir şekilde hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Takip Numarası Olmadan Kargo Sorgulanır Mı?
Kargo takip numarası ile birlikte adınıza veya firmaya gelen kargoları çok rahat takip edebilir ve sorgulayabilirsiniz. Eğer takip numaranız yok ise sitemiz ile iletişime geçerek kargonuzun alındığı adresi ve gideceği yeri söyleyerek kargonuzun durumu hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Tabi ki takip numarası çok önemli olmaktadır. Ama kaybedebilir veya gelen mesajı silebilirsiniz. Bu konuda asla endişelenmeyin sitemizin anlaşmalı kargo firmaları ile iletişime geçebilir veya sitemize girerek gönderilerinizin hakkında detaylı bilgileri alabilirsiniz. Her zaman sitemiz 7/24 hizmet sunmaktadır. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda dahi hiç çekinmeden sitemizin müşteri hizmetleri ile görüşerek yardım alabilir ve işlemlerinizi sürdürebilirsiniz.

Comments