Granül Üretimi


Granül üretimi ve plastik hammadde üretimi gibi birçok alanda hizmet veren firmamız, doğa dostu politikaları ile üstün bir hizmet sağlamaktadır.

Granül üretimi konusunda destek alabileceğiniz firmamız, granül makinaları yardımıyla ihtiyacınıza göre üretim yapmaktadır. Talep ettiğiniz renklerde granül üretimi yapılacaktır. Orijinal granül üretimi yapan firmamız, uzun zamandır profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Kaliteli ve güvenilir bir hizmet almakla birlikte Avrupa standartlarında bir hizmet alacaksınız. İleri teknoloji kullanan firmamız, Avrupa teknolojilerini de bünyesine kazandırarak hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Doğal ürünlerin korunması için gerekli olan tüm çalışmaları yürütmekle birlikte, üzerimize düşeni yerine getirmekte ve bilinçli bir şekilde doğaya yaklaşmaktayız. Çevre politikalarımız gereği, doğaya hiçbir zarar vermeden geri dönüşüm yapmaktayız.

Orijinal Plastik Satışı
Firmamız mtm plastik olarak, geri dönüşüm ve toplama, ayırma hizmeti sunmakta ve 20 yılı aşkın süredir bu sektörde hizmet vermektedir. Geniş bir kapalı alanda, doğaya hiçbir zarar vermeden gerekli hizmetleri yürütmekte ve ileri teknoloji makinalarla seri bir şekilde üretim yapmaktadır. Kalitesini ve üretimini her geçen gün arttıran firmamız yalnızca Türkiye'ye değil dışarıya da ihracat yapmaktadır. Parkurlarını sürekli yenileyerek, birinci sınıf bir hizmet sunmaya özen göstermektedir. Bu doğrultuda plastik kategorisine giren birçok şeyin üretimi yapılmaktadır. Plastik hammadde üretimi konusunda uzman olan firmamız, doğaya hiçbir zarar vermeden güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Comments