Seksiyonel Kapı


Seksiyonel kapı olarak isimlendirilen kapılar yükleme ve indirme sistemlerine uygun olacak şekilde dizayn edilmiştir. Sandviç tarzda panellerden oluşan kapılar genel olarak fabrikalarda kullanılmaktadır. Bu kapılar orta hız seviyelerinin gerekli olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Sektörde çok farklı kapı çeşidi olsa da bu kapıların dikey yönlü olarak hareket etmeleri ile bilinmektedir. Tavanın altından başlayarak aşağı doğru hareket etmesi sebebi ile yerden tasarruf sağlamaktadır. Bununla birlikte hızla açılmaları sebebi ile zamandan da tasarruf edeceğinizi belirtmek gerekiyor. Seksiyonel kapı çözümleri bulunduğu ortamın mimarisine son derece uyumludur. Kişisel zevklere göre hazırlanabilecek olan bu kapılar aynı zamanda körük sistemleri ile entegre bir şekilde çalışmaktadır. Kapıların kenarlarında ise kauçuk malzemeden imal edilen fitiller yer alıyor. Kapı bu sayede çevresel etkenlerden etkilenmemiş oluyor.

Seksiyonel kapı çözümlerinin pek çok faydası bulunuyor. Uluslararası standartlara uygun olarak imal edilen bu kapılarda ısıdan sese, rüzgârdan darbelere karşı son derece dayanıklılık özelliği bulunmaktadır. Ayrıca imal etmiş olduğumuz kapılar sizlerin beğenisine sunulmadan evvel gerekli testler tamamlanmıştır. Sorunsuz şekilde bu testleri tamamlayan kapı modellerimiz sessiz çalışır ve çevreye zarar vermez. Seksiyonel kapı alternatifleri olarak firmamız pek çok model sunmaktadır. Bununla birlikte kapıların güç tüketimi de son derece azdır. Binaların yapısını bozmayan ve farklı bina tiplerine entegre olacak olan bu kapılar çalışma alanlarının karanlık olmasını da engeller.

Seksiyonel kapı imal edilen firmamızda önemli olan siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarıdır. Firmamızda çok farklı alternatifler olmakla birlikte her kapıda gerekli olan teknolojik özellikler de birbirinden farklıdır. Bu modelleri firma gereksinimleriniz doğrultusunda inceleyerek sipariş edebilirsiniz. Hızlı bir şekilde geçiş olanağı sunan bu kapılarda pencere kısımları da bulunmaktadır. Seksiyonel kapı aynı zamanda toz yalıtımı bulunan alanlar için özel olarak dizayn edilmektedir. Farklı renk seçenekleri bulunan kapılarda yay güvenlik sistemlerinin yanı sıra pencere seçeneklerinde de artırıma gidilebilmektedir. Uzaktan kumanda, buton, radar gibi farklı sistemler ile entegre edilerek kapılar daha kullanışlı hale getirilmektedir. Sizler de firmamız üzerinden ürünleri inceleyerek fiyat teklifi alabilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda siparişlerinizi verebilirsiniz.

Comments