Cangül Treyler Dorse Üretiminde 1 Numara


Kurumsal bir dorse şirketi ile çalışmak istiyorsanız Cangül Treyler sektörde öncü firma olarak karşınıza çıkacaktır. Bizimle iletişime geçtiğiniz zaman ihtiyacınızı karşılayacak bir hizmetle karşılaşacaksınız.

24 Saat Hizmet veriyoruz
Üretimde kalitesini maksimum seviyeye çıkartmış olan Cangül Dorse yaptığı çalışmalarda hem treylerlerin hem de müşterilerin yararını gözetmektedir. Bizim için önemli olan iyi bir yolculuk geçirmenizdir. Sektörün önde gelen referanslarına sahibiz ve her geçen gün kendimizi yeniliyoruz.

Cangül Treyler, Karabük treyler şirketleri arasına 1986 yılında dahil olmuş olup 2004 yılı itibariyle de tamamen dorse üretimine yoğunlaşmış bir şirkettir. Diğer dorse üreticisi şirketlerden farklı olarak Cangül Dorse gelişen ve değişen teknolojiyi takip etmekte ve bünyesine dahil etmektedir.

Bizim için %100 müşteri memnuniyeti her şeyden önemlidir. Buradan hareketle hizmet sağlıyorken yalnızca satış sürecinde yardımcı olmuyoruz. Aynı zamanda sonraki süreçte de satış sonrası destek veriyoruz. Bilindiği üzere dorseler çoğunlukla uzun yolculuklarda kullanılmaktadır. Uzun yolculuklarda kullanılmasa bile ağır yüksel için ihtiyaç duyulmaktadır. Hal böyle olunca zaman zaman çeşitli problemlerle karşılaşmak gayet normaldir. Bu tür durumlarda da treylerlerimizin ve müşterilerimizin yanındayız. Kapsamlı bir hizmet paketi sağladığımız için 24 saat boyunca hizmet veren acil yol yardımı yapıyoruz.

Tüm bunlara ek olarak ulusal ve uluslararası standartlar bizim en büyük ölçütlerimiz arasındadır. Standartlarımızla müşteri taleplerini birleştiriyor ve en uygun fiyat garantisiyle hizmet sunuyoruz. Cangül Dorse ile iletişime geçin, detaylı bilgi verelim.

Comments