Genital Sorunlarınıza Çözüm Op. Dr. Cem Özlük


Genital estetik ve hastalık tedavilerinde uzmanlaşmış Op. Dr. Cem Özlük uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile genital estetik ve hastalıklarında başarılı hizmet vermektedir.

Penis kalınlaştırma veya penis büyütme ameliyatında hem başarılı sonuçlar alıyor hem de estetik konusuna dikkat ediyor. Hem Türkiye'de hem de Avrupa da yüzlerce cerrahi operasyon gerçekleştiren Op. Dr. Cem Özlük aynı zamanda erken boşalmaya da çözüm bulmaktadır. Erken boşalmanın hem psikolojik nedenleri olabilir hem de farklı nedenler olabilir. Psikolojik erken boşalmayı terapilerle tedavi edebiliyor. Sorun psikolojik değilse sebebi tespit ederek çözüm odaklı sonuçlar almaktadır. Penis eğriliği, sünnet, varikosel, prostat, genital siğil, vajinismus veya genital estetik konusunda oldukça tecrübeli olan Op. Dr. Cem Özlük tüm ameliyatlarda zorunlu açık ameliyat gerekmediği sürece kapalı ameliyat yaparak hastaların en kısa sürede sağlığına kavuşmasını sağlıyor.

Vajinismus Tedavisi
Birçok kadın için oldukça zorlu bir süreç olan vajinismus hayatlarında bir kabus olarak kalmaktadır. Cinsel birleşmeye zorlanmak, ilişkiye girdiği anda ağrılı ve sancılı ilişki yaşamak ve ilişkiden uzak durmak gibi kadınlar için kabus olan bu hastalık asla çözümü olmayan bir hastalık değil. Op. Dr. Cem Özlük vajinismus konusunda da birçok kadını iyileştirerek cinselliğinin düzene girmesini sağlamıştır. Genital her türlü sıkıntınızda sitemizin iletişim sayfasındaki telefonu arayarak destek talep edebilirsiniz.

Comments