Firma Ekleme Platformu


Firmasepeti firma rehberi bünyesinde hizmet veren bir platform olarak yer almaktadır. Platform proje bazlı yapılacak işlemlerde, firma sahibi ile müşteri arasında köprü görevini görmektedir. Bu köprü firma sahiplerinin hizmetlerini Türkiye'nin her tarafına ulaştırmasını sağlamaktadır. Müşteri ise güvenilir bir arama rehberi üzerinden arzu ettiği hizmete kolayca ulaşabilmektedir.

Kurulduğundan bir yana firma arama hizmeti veren hizmet firma rehberi bugün Türkiye'nin 81 ilinde firmaların tanıtımını gerçekleştirmektedir. İnternet adresimiz Türkiye'nin her yerine ulaşarak firmaların kaliteli ve uygun fiyatlarla tanıtımlarını yapmalarını sağlamaktadır.

Adresimiz veri tabanında yer alan bilgileri belirli zamanlarda yenileyerek firma aramaları sırasında müşterilerine her zaman en güncel işletme bilgilerini sunabilmektedir. İnternet adresimiz yapmış olduğu saha çalışmaları sayesinde tüm işletmelerin kaydını tutmaktadır.

Güncel Firma Rehberi
Detaylı arama uygulaması sayesinde istediğiniz gibi arama yapabilirsiniz. Firmasepeti sağlamış olduğu güncel bilgiler ile beraber ulaşmak istediğiniz her şirkete sizleri kolayca yönlendirmektedir.

Üyelik gerçekleştiren işletme sahiplerine daha fazla kazanç kapısını aralıyoruz. Türkiye firma rehberi adresimiz firmaların internet üzerinden kontrollü kayıt yapabilme ve güncellemelerine yardımcı olmaktadır. İnternet adresimiz üzerinde şirketlerin adres, iletişim bilgileri yer almaktadır. Bununla beraber hizmetleri hakkında açıklamalı bilgiler bulunmaktadır. İnternet adresimizde yer alan üreticilerin firma ürün görselleri ya da tanıtım videoları da bulunmaktadır. Web sayfamız firmaların ulaşılabilirliklerini daha da yükseltirken, sunmuş oldukları içerik sayesinde Google aramasında üst sırada yer almaktadır.

Comments