Gerçek saçlara kavuşun


Orta yaş erkeklerde genetik faktörlere bağlı olarak görülen ve ülkemizde oranı oldukça yüksek olan kellik artık bir sağlık sorunu olmaktan çıkıyor. Geliştirilen yeni teknikle saçlarınızın daha kısa sürede gürleşmesi ve garantili sonuç alımının kesinleşmesi için siz de kadın saç ekimi yöntemini uygulayacak doktorlar ile birebir görüşün.

Tüm sorularınızı yöneltebilirsiniz
İnsanların yüzde 46'sında görülen ve genetik etkenlere bağlı olarak istem dışı karşımıza çıkan kellik sorunu saç köklerinin etkisini kaybetmesi ile ortay çıkar. Kaybolan köklerin gürleşmesi ve yeniden saç olabilmesi ise mümkün değildir. Ancak saç ekimi işlemi ile vücudun çeşitli yerlerinden kıl kökü alarak saç derisine yerleştirmek mümkündür. Zaman kaybetmeden siz de bayan saç ekimi yöntemini uygulamak ve saçlarınızın ilk günkü gibi gür ve sık olmasını sağlamak için bizimle iletişime geçin. Randevu ve bilgi alma işlemleri için görüşeceğiniz uzman danışmanlar tüm soru işaretlerine cevap bulmanızı sağlayacak donanıma sahiptir.

Ülkemizde de yaygınlaşan bir işlem
Aklınıza takılan soru işaretlerine yanıt alarak saç ekimi operasyonuna kadar verdiyseniz kısa sürede sonuç alabileceğiniz türbanlı saç ekimi yöntemini denemelisiniz. Uzman dokunuşu ile sadece birkaç günde sırma gibi saçlara sahip olmanızı sağlayacak olan bu sistem Avrupa'da sıklıkla gerçekleştirilen bir estetik operasyondur. Ülkemizde de klinik ortamda ve garantili bir şekilde fue tekniği ile saç ekimi işlemi yaptırabilirsiniz.

Comments