Kolonyalı Islak Mendil


Markamızın tanıtım ya da reklamını yapmak istediğinizde tercih edebileceğiniz paketleme ve ambalaj ürünleri konusunda birbirinden farklı seçeneklere site üzerinden ulaşabilirsiniz.
Özel olarak tasarlanacak olan logo ile ıslak mendil baskı çalışmaları yapılmaktadır. Tamamen firmanıza ait bilgilerin kullanımı ile gerçekleştirilecek olan baskı çalışmaları sayesinde farklı alanlarda kullanabileceğiniz ürünleri oluşturmaktadır. Kafe, lokanta gibi birbirinden farklı alanlarda kullanımı sağlanmakta olan kolonyalı ıslak mendil sunumunda özellikle markanıza ait logoların kullanımı sağlanmaktadır. Kaliteli ürün seçeneklerini en uygun fiyatlar ile satın almak isteyenler değişen ürünleri site üzerinden inceleyerek detaylı bilgi alabilirler. Detaylı şekilde yapılacak olan görüşmelerin ardından belirlemiş olduğunuz kriterlere göre yapılacak baskılı mendil çalışmalarıyla istediğiniz sayıda mendil kullanıma hazır hale getirilmektedir. Uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte olan firma müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde çalışmalarını devam ettirmektedir.

Aydın Baskılı Poşet Fiyatları
Belirlenecek olan özelliklere göre değişecek olan fiyat seçenekleri üzerinden baskı çalışmaları yapılmaktadır. Çay ya da kahve gibi sıcak içeceklerin yanında servis edilmekte olan stick şeker için tamamen firmanıza uygun şekilde gerçekleştirilecek baskı çalışmaları konusunda iletişim bilgileri üzerinden taleplerinizi ileterek kısa sürede geri dönüş alabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz sayı için birim fiyat üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Bu sayede en uygun fiyat seçenekleri ile kaliteli hizmet almanız sağlanmaktadır. Geniş kullanım alanına sahip olan Aydın baskılı poşet çalışmalarıyla firma ileri teknolojiye sahip makinelerin kullanımı sayesinde taleplerinizi karşılayarak en iyi şekilde hizmet almanızı sağlamaktadır.

Comments