Bayanlar Plajı 2019


Kadınlar için özellikle rahatlık sağlaması nedeniyle tercih edilmekte olan Sarıyer plajı tamamen kadınlara özel olarak hizmet vermektedir.
İstanbul Sarıyer'de bulunan kadınlar plajı özellikle kadınların daha rahat şekilde denize girmesine olanak sağlamaktadır. Gün boyu aralıksız şekilde deniz, kum, güneşin keyfini çıkartmak isteyenler site üzerinden yapacakları incelemeler dahilinde plaj hakkında merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşım sağlayabilirler. Çocuklar ve kadınlar için hizmet vermekte olan plaj içerisinde denize girmek ya da plajda güneşlenmek isteyenler için ihtiyaç duyulabilecek her türlü hizmet sunulmaktadır. 2019 yılı için açılışını yapan plaj yaz sezonunu keyifli hale getirmek isteyenlerin tercihi olmaktadır. Plajı hakkında merak ettiğiniz bilgilere ulaşmak ya da görsel içerikler üzerinden incelemek için site üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Uygun Plaj Fiyatları
Günlük olarak belirlenmiş olan fiyatlar üzerinden hizmet verilmektedir. İstanbul Sarıyer'de bulunan plaj hem çocukları hem de kadınlar için gün boyu devam eden eğlence ile yazın keyfini çıkartma konusunda tercih edilmektedir. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasından plaja ulaşım konusunda sorun yaşamak istemeyenler için servis hizmeti verilmektedir. Farklı bölgelerden kalkacak olan servis için rezervasyon yap demek isteyenler site üzerinden gerekli iletişim bilgilerine ulaşım sağlayabilirler. Yaz boyunca aralıksız şekilde devam edecek olan hizmetler dahilinde bayanlar plajı denizin keyfini çıkartmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Plajda 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak hizmet alabilirler.

Comments