Antalya Havaalanı Transfer Hizmetleri


Belek havalimanı transfer hizmeti bulunmuş olduğunuz konumdan havaalanına yada havaalanından gitmek istediğiniz adrese seyahat etmeden elektronik ortamda seyahat bilgilerini ve iletişim bilgilerinizi mail, telefon gibi iletişim adresler aracılığı ile bizlere bildiriminiz ile başlamaktadır. Başvurunuz 10 dakika içinde onay alır ve tarafınız vermiş olduğunuz iletişim adresleri ile tarafınıza bildiriminizin onayladığı hakkında bilgi verilir. Başvurunuz onaylandıktan sonra sizlere elektronik ortamda sizlere hizmet sağlayacak personel ataması yapılır. Atanan personel yaklaşık 3 saat içerisinde sizlere geri dönüş yaparak tekrardan adres ve iletişim bilgilerinizi doğrular.
Antalya havalimanı belek transfer için yapmış olduğunuz rezervasyon bilgileriniz dâhilinde havaalanında ya da konumunuzda sizlerin hizmetine atanan personel sizlere daima güler yüz ile hizmet verecektir. Sizlerin hizmet personeliniz bagaj eşyalarız var ise yerleştirir sonrasında sizlere aracın kapısını açar ve seyahatiniz başlamış olur.

Seyahat Esnasında Verilen Hizmet
Belek transfer aracı ile yapmış olduğunuz sırada aracın içinde yiyecek - içecek ikramlarınızı ve internet, gazete, ayakkabı parlatıcısı vb. kişisel kullanımız olan unsurları ücretsiz kullanabilirsiniz. Ayrıca aracı içi takip kamera sistemi ve de kişisel güvenliğiniz için sizlerin ferdi kaza sigortanızı da yapmaktayız. Misafirlerimize benzersiz bir ulaşım sağlamayı hedefliyoruz. 7/24 Antalya havalimanı transfer hizmeti ile sizlerin mükemmel bir tatilin başlanmasını sunuyoruz, 2016 yılından itibaren VIP, kurumsal, fuar, iş ve özel transfer hizmetleri vermeye de başlamıştır.

Comments