Yeni Binalardaki İnşaat Temizliği


Temizlik konusunda uzman olduğunu kanıtlamış, şimdiye dek hizmet verdiği binlerce müşteriden tam not almış deneyimli ekibimiz ile evinizin temizliğine talibiz. Sizlere İstanbul temizlik şirketleri içinde en iyi hizmetleri sunan lider firma olarak hizmet vermenin gurunu yaşamaktayız.

Kısa zamanda sistemli ve disiplinli bir şekilde çalışan, tamamı sigortalı elemanlarımızla temiz yaşam alanlarında olmanızı sağlamaktayız. İstanbul'un tüm semtlerine hizmet sunmakta, temizlik şirketleri istanbul başta olmak üzere istanbul ev temizliği şirketleri arasında da en çok tercih edilen firma olarak hizmet vermekteyiz.

Şirketimiz bünyesinde çalışan bütün personelimiz temizlik konusunda uzman ve deneyimli kişilerdir; aynı zamanda hepsi sigortalı çalışanlarımızdır.
Firmamız aracılığıyla; ev, ofis, okul, dış cephe, okul, apartman, site, inşaat, şantiye gibi her türlü binanın temizlik hizmetleri konusunda talepte bulunabilirsiniz.
Firmamız bünyesinde çalışan bütün temizlik personelimiz bu işi profesyonel olarak yapan kişilerden oluşmaktadır. Firmamız aracılığıyla alacağınız hizmetler;
Yarım gün ev temizliği
Tam gün ev temizliği
Günlük ev temizliği
Okul temizliği
Ofis ve kurum temizliği
Site ve apartman temizliği
İnşaat ve şantiye temizliği
Dış cephe temizliği gibi farklı temizlik türlerini ve periyotlarını kapsar.
Bizimle iletişime geçerek olumlu referans sahibi temizlik personellerimizin hizmetlerinden faydalanmanız mümkün. Talebiniz doğrultusunda alacağınız hizmetle siz de tertemiz bir evde yaşayabilir, tertemiz bir yerde çalışabilirsiniz. Ekonomik fiyatlarımız ve size özel kampanyalarımız için lütfen bize ulaşın.

Comments