Uzman Fizyoterapist


Hastalarda özellikle ortaya çıkabilecek her türlü rahatsızlık karşısında fizyoterapist tarafından gerçekleştirilecek olan uygulamalar ile etkili sonuçlar alınmaktadır.
Farklı sebeplerden dolayı hastaların vücudunda oluşan ağrıların azaltılması veya daha esnek bir vücuda sahip olmalarını sağlamak amacıyla aydın pilates hizmeti verilmektedir. Profesyonel şekilde gerçekleştirilecek olan pilates eğitimi sonucunda istediğiniz gibi vücudunuzdaki ağrıların en aza indirilmesi ve aynı zamanda vücudunuzun daha iyi esneklik kazanması sağlanmaktadır. Sırt ağrısı, karın ağrısı veya bel ağrısı yaşayanlar için Aydın manuel terapi kaslarınızın uzamasına ve hareket kazanmasına yardımcı olmaktadır. Detaylı olarak yapılacak görüşmeler sonrasında aydın reforma pilates veya farklı seçenekler üzerinden uygulama yapılmaktadır. Geniş hizmet seçeneği ile gerçekleştirilen uygulamalar hastaların şikayetlerinin azalması yönünde belirlenmektedir.

Pilates Uygulamaları
Kas ağrıları ya da sırt veya bel ağrıları gibi pek çok farklı problem karşısında Aydın klinik pilates uygulanacak seçenekler arasında yer almaktadır. Yapılan görüşmelerin ardından yaşamış olduğunuz problemlere göre belirlenecek olan en etkili yöntemler ile Aydın fizyorm taleplerinizi karşılamaktadır. Yeterli eğitime sahip olan uzman fizyoterapist tarafından uygulanacak olan seanslar sonucunda hastaların kendini daha iyisi etmesi amaçlanmaktadır. Sakinleşmek ve rahatlamak isteyenler için aydın yoga tercih edecek hizmet seçenekleri arasında yer almaktadır. Yaşanan problemler karşısında belirlenecek olan farklı yöntemlerin kullanımı ile fizyoform vücudunuzu forma girmesini ve aynı şekilde ağrılardan arınmasını sağlamaktadır. Hasta şikayetleri konusunda Zafer Aksungur yapılacak olan incelemelerin ardından en uygun seçenekleri belirlemektedir.

Comments