Manzara Tabloları


Büyük tablo, enlemesine veya boylamasına oldukça büyük ebatlardaki yapısıyla ihtişamlı dekoratif öge sevenlerin gözdesi olacak. Yüksek çözünürlüklü görseller kullanılarak hazırlanan dev tablo, evinizin ihtişamına ihtişam katarak misafirlerinizin büyüleneceği bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak. Tablo üzerindeki görsel kenarlara yansıma yaparak devam eder ve bu sayede tablo üzerindeki görsel bir bütün halinde odanızı süsler.

Büyük duvar tabloları, geniş ebatları ile görece daha geniş ve tavan yüksekliği uzun evlerde tercih edilmelidir. Aksi takdirde tablo, eğer duvarın gereğinden fazla alanını kapsarsa istenilen etkinin tam tersini yaratacak ve estetik durmayacaktır. Büyük tablo modelleri, desen ve boyut açısından değişiklikler göstermektedir. Boylamasına uzun olan tablolarda sıklıkla portreler tercih edilirken enlemesine geniş tablolarda ise daha çok manzara resimleri tercih edilir. Büyük tablo seçimi yaparken boyutlara olduğu kadar renk tonlarına da dikkat etmelisiniz. Tablonun renk tonları, içinde bulunduğu odadaki mobilyaların ve asıldığı duvarın rengine uyumlu olmalıdır. Dev tablo, kuru bez ve hafif toz tüyleri ile rahatlıkla temizlenebilir, dolayısı ile ilk günkü gibi uzun yıllar kullanılabilir.

Büyük tablo fiyatları, boyutlara ve modele göre değişkenlik göstermektedir. Tablonun boyutları arttıkça fiyatı da yükselmektedir. Sitemizin ilgili kategorisinde her fiyat aralığında her zevke göre uygun seçenekler bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri internetten sipariş verebilir veya Vivense showroom'larını ziyaret ederek kararınızı verebilirsiniz.

Comments