Dudak Dolgusu Fiyatları


Dudak yapısından memnun olmayanlar için gerçekleştirilecek olan dudak dolgusu daha kalın ve dikkat çekici dudaklara sahip olmanızı sağlamaktadır.
Tamamen kişilerin ihtiyacına uygun şekilde gerçekleştirilecek olan uygulama konusunda belirlenmiş olan dudak dolgusu fiyatları ile hizmet verilmektedir. Uygulamanın şekli ve hastanın talepleri belirlenecek olan fiyatlar üzerinde etkili olmaktadır. Zaman içerisinde özellikle daha genç görünmek isteyenler için ameliyatsız göz kapağı estetiği göz kapağında oluşacak olan elastikiyet kaybının giderilmesini sağlamaktadır. Profesyonel şekilde gerçekleştirilecek olan uygulama sonrasında hastalardaki şikayetlerin ortadan kaldırılması sağlanmaktadır. Tamamen hijyenik koşullarda gerçekleştirilecek olan uygulamalar sayesinde herhangi bir problem yaşanmadan kısa süre içerisinde daha genç bir görünüme sahip olmanız sağlanmaktadır.

Lazer Epilasyon Uygulaması
Pürüzsüz bir vücuda sahip olmak isteyenler için koltuk altı, bikini bölgesi, kol, bacak veya farklı bölgelerde istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlamak adına lazer epilasyon uygulamaları yapılmaktadır. Farklı sistemler üzerinden gerçekleştirilecek olan uygulamalar konusunda belirlenen lazer epilasyon fiyatları uygulamanın yapılacağı bölgeye göre değişmektedir. En iyi fiyat seçenekleriyle hizmet almak isteyenler iletişim bilgileri üzerinden yapacakları görüşmeler dahilinde taleplerini iletebilirler. Erkeklerde özellikle yoğun olarak yaşanan saç dökülmesi problemine karşı uygulanacak olan saç ekimi ile problemin kısa sürede çözülmesi sağlanmaktadır. Seyrek ya da sık görünüm elde etmek isteyenler için saç ekimi fiyatları hasta taleplerine göre belirlenmektedir. Ekilecek olan saç kökü sayısı fiyatları belirlemektedir.

Comments