Aydın Klinik Pilates


Vücutta oluşan kas ağrılarından kurtulmak isteyenler için sağlık yaşam merkezi gerçekleştirmiş olduğu uygulamalar ile hastaların şikayetlerini uygun şekilde uygulama yapmaktadır.
Detaylı olarak yapılacak olan görüşmeler dahilinde aydın fizyorm müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermektedir. Zamanla artan kas ağrıları, karın ağrıları, bel ağrıları gibi pek çok farklı problem karşısında özellikle Aydın manuel terapi kaslarınızın güçlenmesini sağlayarak en iyi şekilde sonuç almanızı sağlamaktadır. Bu süreçte uzman fizyoterapist tarafından müşterilerin en iyi şekilde uygulama yapması sağlanmaktadır. Geniş hizmet kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Aydın pilates yapılacak olan uygulamalar öncesinde detaylı şekilde görüşme yaparak hastaların şikayetlerini belirlemektedir. Daha sonrasında aydın reformer pilates gibi birbirinden farklı pilates seçenekleri üzerinden uygulama yapılmaktadır.

Aydın Fizyorm Hizmetleri
Uzun yıllardır faaliyetlerini aralıksız şekilde devam ettirmekte olan sağlık merkezi fizyoform özellikle fizik tedavi uygulamalarını kolaylaştırmak adına hastaların yaşamış olduğu problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olmaktadır. Yapılacak olan görüşmeler sırasında belirtmiş olduğunuz rahatsızlıklara göre Aydin klinik pilates uygun tekniklerin kullanılmasıyla kasların rahatlamasını ve aynı zamanda vücutta oluşan ağrıların azalmasını sağlamaktadır. Daha sağlıklı ve esnek bir vücuda sahip olmak isteyenler için Zafer Aksungur gözetiminde gerçekleştirilecek olan uygulamalar ile hastalardaki problemlerin çözülmesi sağlanmaktadır. Yaşamış olduğunuz stresten uzaklaşmak ve kendinizi rahatlatmak istediğinizde aydın yoga hizmetleri ile taleplerinizi karşılamaktadır. 7/24 kesintisiz destek hizmeti verilmektedir.

Comments