Ayesva

Ayesva 12 Şubat 2019'da vizyona girmiş bir haber sitesidir. Türkiye'de gelişen internet 'macerası' ile Ayesva'nın da bu internet macerasında payı olması gerektiğini düşünüyoruz. Teknoloji, oyun, otomotiv, mobil, dizi ve film gibi bir çok kategoriye sahibiz. Gelişen bir siteyle birlikte sizlere her gün bilgiler sunmaya da devam ediyoruz. Ayesva burada da sınırlı kalmayarak gelecekte bir çok oyun sektöründeki ufak şirketlerin de reklamı ile değişik bir konsepte adım atacak. Sitede ilk olarak amaçlarımız haberler değil güncel oyunların tanıtımları, teknolojik aletlerinin incelenmesi ve eğlenceli YouTube videoları ile ziyaretçilerimize siteyi sevdirmek ve değişik bir konsept sunmaktır. Yazarlık başvurusu ile beraber potansiyeli olan arkadaşlarımızı web deneyimini öğretmek ve şayet ekibimizden ayrılırsa Türkiye'de değişik hizmetler sunmasını sağlamaktır, yazarlık başvurularında deneyime bakmıyoruz; Türkçe dilimizin kullanımına, iletişimine ve yarı yarıya yabancı dil bilmesine bakıyoruz. Genellikle teknoloji haberlerimizi BBC ve ABC gibi haber sitelerinden alıyor bunları Türkçe'ye çevirerek sizlere ilk sunmaya çalışıyoruz, bu yüzden de malesef İngilizce yarı yarıya şart.
Not 1: Site yönetimi olarak argo kelime bulunmayan her türlü eleştirilere açığız, eleştiriler kendimizi geliştirmek için var ve yolun başındayız. Deneyim kazanarak, eleştiri alarak gelişeceğiz.
Not 2: Geliştirdiğiniz her türlü Türkçe oyunu bizlere gönderebilir ve ücretsiz reklamını yaptırabilirsiniz, hiçbir şekilde reklam parası vermeyerek reklamınızı yapacağız. Gelişirken, büyüteceğiz.
Gelin ve birlikte gelişelim, bilgilenelim. Teşekkürler.

Birbirinden Ilginc Içerikler İçin Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz : https://www.ayesva.com/

Comments